Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Capelli Sport. Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Τζορτζ Αλτίρς στάθηκε στην προοπτική του νέου γηπέδου και το ισχυρό brand της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικού ιματισμού Capelli Sport, η οποία και τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Capelli Sport θα αποτελέσει τον χορηγό αθλητικού ιματισμού της ομάδας μας με σειρά προϊόντων σχεδιασμένα αποκλειστικά για τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας.

Με αφορμή την επίτευξη της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Capelli Sport, κ. George Altirs δήλωσε: «H AEK είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ποδοσφαιρικό club με μεγάλη ιστορική κληρονομιά και ένθερμους φιλάθλους. Επενδύουμε στη συνεργασία με την ΑΕΚ προκειμένου να αναπτύξουμε από κοινού τη δυναμική των προϊόντων μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Η προοπτική του νέου γηπέδου της ομάδας αποτελεί για εμάς ιδιαίτερο σημείο αναφοράς και είμαστε βέβαιοι ότι η στρατηγική μας για την παροχή ιδιαίτερα καινοτόμων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών στην ομάδα και τους φιλάθλους της θα αποδώσει αμοιβαία οφέλη.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μηνάς Λυσάνδρου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επίτευξη της συμφωνίας μας με την Capelli Sport, η οποία σε εμπορικό επίπεδο θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς στρατηγικούς συνεργάτες μας. Η δυναμική και οι ευρύτεροι στόχοι ανάπτυξης της Capelli Sport ταυτίζονται με την αγωνιστική μας κουλτούρα και είμαστε βέβαιοι ότι θα πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες, εντός και εκτός γηπέδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Σχετικά με την Capelli Sport

Η Capelli Sport είναι διεθνής μάρκα προϊόντων αθλητικού ιματισμού και αξεσουάρ που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 2011 και είναι μέλος του ομίλου εταιρειών GMA με μητρική εταιρεία την Capelli New York.

Τα προϊόντα της Capelli Sport συγκαταλέγονται ανάμεσα στα κορυφαία της αγοράς. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της καλύπτει απόλυτα όλες τις ανάγκες των συνεργαζόμενων ομάδων και αθλητών και όλα τα στάδια σχεδιασμού και παραγωγής γίνονται από εταιρείες – μέλη του ομίλου.

Για τη σεζόν 2017-2018 η Capelli Sport σε παγκόσμιο συνεργάστηκε με: MSV Duisburg (Γερμανία), FSV Frankfurt (Γερμανία), HB Koge (Δανία), Penn FC (ΗΠΑ), Colorado Springs Switchbacks (ΗΠΑ), International Allies (Γκάνα), Παναχαϊκή 1891 (Ελλάδα), San Luis (Χιλή), Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Λιβάνου και με το παγκόσμιο δίκτυο ποδοσφαιρικών ακαδημιών Cedar Stars Academy.”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης