Απόλυτα ευχαριστημένος στην ΑΕΚ δηλώνει ο Σέρχιο Αραούχο, που δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αν περνούσε από το χέρι του, θα έμενε στην ομάδα και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τη Λας Πάλμας.

Μιλώντας την Πέμπτη στην κάμερα της NOVA ο Αργεντινός που μέσα σε λίγες εβδομάδες έχει καταφέρει να κερδίσει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των φίλων της Ενωσης, είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ παίζω όπου αισθάνομαι ευτυχισμένος και μπορώ να πω ότι σήμερα αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος και ευγνώμων σε όλους. Απ’ αυτόν που καθαρίζει μέχρι τον πρόεδρο. Όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά. Το αν θα μείνω ή όχι θα αποφασιστεί από τον πρόεδρο (της ΑΕΚ) και τον πρόεδρο της ομάδας που ανήκω. Πιστεύω ότι σε αυτή τη συζήτηση δε μπορώ να μπω. Όσο και να το θέλω είναι δύσκολο. Θέλω όμως να πω ότι αν θα μπορέσω να διαλέξω, θα μου άρεσε να συνεχίσω εδώ».

Σημαντικός παράγοντας της… καλοπέρασης του Αραούχο στην Ελλάδα, είναι η αγάπη που τού δείχνει ο κόσμος της ομάδας: «Τόση αγάπη που έχω πάρει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα. Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά που κάνω στην ΑΕΚ. Δεν επιτρέπω σε κανέναν και σε τίποτα να με επηρεάσει. Είτε παίζω, είτε όχι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και πρώτος μας στόχος αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι ο αγώνας του Σαββάτου».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης