Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ικανοποιημένος από το 0-0 που απέσπασε η ΑΕΚ στο Βέλγιο απέναντι στη Μπριν και τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έδειξαν μεγάλη καρδιά.

«Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ καλό, παρόμοια δουλειά σαν και αυτή που κάναμε στη Μόσχα. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε σε καλό επίπεδο, όμως το ματς πήγε ανάποδα με την αποβολή του Λιβάγια. Είχαμε πει ότι θα αγωνιζόταν ο Αλμέιδα και ο Λάζαρος, αλλά δεν προλάβαμε την αλλαγή του πρώτου λόγω του συμβάντος της αποβολής», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και ρωτήθηκε για το σχήμα που παρέταξε την ΑΕΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περισσότερο ήταν 4-3-3 αλλά έμοιαζε και με 3-5-2. Είναι ξεκάθαρο ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά μας λείπει το να τις τελειώνουμε. Μπορεί να μας λείπουν πολλά πράγματα αλλά δεν μας λείπει η μεγάλη καρδιά που και σήμερα βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Ανεξαρτήτως από το σύστημα είμαι πολύ υπερήφανος από τους παίκτες μου γιατί σε κάθε παιχνίδι βγάζουν ψυχή και καρδιά. Είμαι πολύ υπερήφανος για το σκορ, είναι παίκτες με μεγάλη καρδιά αυτοί που έχω».

Στην ερώτηση αν λείπει από την ΑΕΚ ο επιθετικός με το εύκολο γκολ, είπε: «Ο Λιβάγια είναι επιθετικός, ο Κλωναρίδης και ο Μάνταλος μπορούν να παίξουν ως επιθετικοί. Έχουμε επιθετικούς, αυτό που θέλουμε είναι και να σκοράρουμε. Πέρυσι κάναμε ευκαιρίες αλλά σκοράραμε, φέτος όχι. Γι’ αυτό λέω ότι μας λείπουν πολλά πράγματα αλλά όχι η καρδιά».

Αν η ΑΕΚ είναι ακόμα το φαβορί για την πρόκριση, ανέφερε: «Κάποια πράγματα, κάποιες φορές παρερμηνεύονται λόγω της μετάφρασης. Για μένα πάντα η ομάδα μου είναι το φαβορί, έτσι όπως και τα παιδιά μου είναι τα πιο όμορφα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη ρεβάνς σημείωσε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Αν η Μπριζ έχει χώρους, θα είναι επικίνδυνη. Θα πρέπει να την προσέξουμε και να πάρουμε την πρόκριση, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μην κάνει το δικό της».

Για τον Τρίστανσον που έμεινε εκτός αποστολής, ανέφερε: «Είναι πολύ καλό παιδί και δουλεύει πολύ καλά, αλλά πιστεύω ότι ο Πατίτο είναι καλύτερος από αυτόν. Στο ποδόσφαιρο κάποιοι θυμούνται αυτούς που δεν παίζουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης