Ο Τιμούρ Κετσπάγια στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με την Σεντ Ετιέν για το Europa League εξέφρασε την ελπίδα του οι ποδοσφαιριστές να εμφανιστούν έτοιμοι για το πρώτο ματς της σεζόν.

«Και για μας δεν ήταν καλή η κλήρωση. Δεν αλλάζει όμως. Ήταν η Σεντ Ετιέν. Αυτό που μας μένει είναι να κάνουμε ότι είναι δυνατό για ένα καλό αποτέλεσμα», ξεκίνησε ο Γεωργιανός και ρωτήθηκε για την αυτοπεποίθηση μετά τα φιλικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα φιλικά καλό για τους προπονητές να βλέπουν την ομάδα. Δεν είναι 100% έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές. Δεν μας παρασύρουν τα αποτελέσματα. Ελπίζω η ομάδα μου να παρουσιαστεί έτοιμη να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση αν τον προβληματίζει η απειρία καθώς ελάχιστοί έχουν παίξει στην Ευρώπη και ειδικά σε μία έδρα «καυτή» όπως αυτή της Σεντ Ετιέν, είπε: «Δεν μας προβληματίζει. Έχουμε παίκτες που δεν είναι νέα παιδιά. Καμία ομάδα δεν είναι σε κατάσταση που θα θέλαμε. Έτσι είναι η διοργάνωση. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Πολλές φορές έχω πει για να βγεις στην Ευρώπη από το γαλλικό πρωτάθλημα πρέπει να έχεις πολύ καλή ομάδα. Αυτή είναι η Σεντ Ετιέν. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες με στιγμές που έχει ζήσει: «Οι παίκτες δεν χρειάζονται έμπνευση. Το περίμεναν πολύ καιρό. Σχεδόν 4 χρόνια. Δεν είναι λίγος ο χρόνος. Από την πρώτη μέρα σκέφτονται αυτό το παιχνίδι. Δεν περίμεναν ότι θα είχαμε αυτή την κλήρωση. Είμαστε πανέτοιμοι. Σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει ρόλο η εμπειρία, αλλά η θέληση και η προσπάθεια» .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης