Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ έφερε και κάποιες μικρές αλλαγές σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία της «Ένωσης» το Κίελτσε της Πολωνίας, αλλά και φιλικά που θα δώσει εκεί και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στις 28 Ιουνίου και εν συνεχεία θα μεταβούν – και φέτος – στο Κίελτσε της Πολωνίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο από τις 2 ως τις 14 Ιουλίου και όχι ως τις 16, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Αυτό σημαίνει πως ακυρώνεται το τελευταίο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους – που ήταν να γίνει κόντρα στην Κορόνα Κίελτσε – ενώ θα διεξαχθούν κανονικά αυτά απέναντι σε Βιτορούλ (7/7) και ΑΕΚ Λάρνακας (13/7).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους θα γίνει εντός έδρας και θα είναι πιθανότατα στις 21/7 ενώ το φιλικό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί στις 25/7.
Όσο για το τρίτο φιλικό, που θα είναι και το crash test πριν από τα προκριματικά για το Champions League (7 ή 8 Αυγούστου), θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου και θα είναι στο ΟΑΚΑ με ένα δυνατό αντίπαλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης