Μειώνονται οι πιθανότητες να αγωνιστούν και την επόμενη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ οι Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις του προέδρου του ισπανικού συλλόγου, στον οποίο ανήκουν οι δυο επιθετικοί.

«Η πρόθεση μας είναι ο Αραούχο κι ο Λιβάγια να είναι οι επιθετικοί μας την προσεχή περίοδο. Έρχονται από την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος ενώ ήταν και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «UD Radio».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να αφήσει στο τέλος παράθυρο ελπίδας για τον Κροάτη φορ: «Θα δούμε εάν με τον Λιβάγια θα ενεργοποιήσουν (σ.σ. οι άνθρωποι της ΑΕΚ) την οψιόν αγοράς, η οποία εκπνέει στις 15 Ιουνίου».

Εν τω μεταξύ, ο Σοτζάι Μασούντ κλήθηκε από τον Κάρλος Κεϊρόζ για να δώσει το «παρών» στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Το όνομα του μέσου της ΑΕΚ είναι στα 24 που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ιράν για να ταξιδέψουν στα γήπεδα της Ρωσίας.

Επιπλέον, στην ΑΕΚ ξεκίνησαν ήδη οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες.
Ο Πορτογάλος μέσος, εκ των αρχηγών της «Ένωσης», έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ.
Γι’ αυτό και ήδη στην ΑΕΚ έχουν ετοιμάσει δελεαστική πρόταση για να τον κρατήσουν για πολλά ακόμη χρόνια στα Σπάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης