Η ΑΕΚ έχασε με σκορ 3-2 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Γρηγόρης Μάκος που σκόραρε δύο φορές στο 55’ και το 82’, ενώ το σκορ άνοιξε ο Μαρκόφσκι με πέναλτι στο 12’. Για την Ένωση τα τέρματα σημείωσαν οι Αλμέιδα (22’) και Γαλανόπουλος (33’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την ΑΕΚ και κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς. Στο 12’ ο Μάρκος Πάουλο βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ και ο Μπάρκας τον ανέτρεψε με αποτέλεσμα ο διαιτητής Παπαπέτρου να δείξει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρκόφσκι και πέτυχε το 1-0.

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση στο γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί με 2-1. Στο 22’ ο Αλμέιδα με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ στο 33’ ο Βάργκας εκτέλεσε το φάουλ, ο Μύγας δεν έδιωξε καλά και ο Γαλανόπουλος σκόραρε. Ο Παναιτωλικός στο επόμενο λεπτό ζήτησε πέναλτι, σε ανατροπή του Ρότσα από τον Μπάρκα, όμως η ποινή δεν καταλογίστηκε.

Στο δεύτερο μέρος ο Γρηγόρης Μάκος κατάφερε να βάλει την υπογραφή του στην αναμέτρηση. Ο Έλληνας μέσος στο 55’ ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 82’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Αγρινίου. Ο Ρότσα έβγαλε βαθιά μπαλιά και ο Μπάρκας άφησε τη μπάλα, καθώς πίστευε ότι θα πάει άουτ και ο Μάκος από την λανθασμένη έξοδο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 3-2 (Novasports 2)

Γκολ: 12′ πεν. Μαρκόφσκι, 55′, 83′ Μάκος – 22′ Αλμέιδα, 33′ Γαλανόπουλος

Κίτρινες κάρτες:
Κουτρομάνος – Μπάρκας, Βράνιες

Κόκκινες κάρτες:


Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας):
Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (89′ Καμαβουάκα), Κλέσιο (71′ Μουνιός), Λουίς Ρότσα (80′ Φάρλεϊ), Μαρκόφσκι.

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις):
Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας (58′ Πέκχαρτ), Μάνταλος (80′ Πατίτο), Χριστοδουλόπουλος (58′ Μπακασέτας), Αλμέιδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης