Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε όσα διέρρευσε η ΑΕΚ για το ότι κανείς από τη διοίκησή της δεν επισκέπτεται δύο φορές το μήνα το αστυνομικό τμήμα.

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Κανείς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν υπήρξε τρόφιμος των φυλακών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανείς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει πληρώσει πρόστιμα εκατομμυρίων για λαθρεμπόριο ούτε έχει ανοιχτές υποθέσεις χρεών προς το Δημόσιο.

Kανείς από τον Ολυμπιακό δεν έχει κάνει καθημερινή του ασχολία τις απειλές και τους τραμπουκισμούς

Tέλος, κανείς στον Ολυμπιακό δεν είναι σαν τον «αόρατο» που ενώ δεν μπορεί να βάλει την υπογραφή του για να αγοράσει ένα παγωτό αγόρασε με την παρέα του για ένα κομμάτι ψωμί τον ΟΠΑΠ ζημιώνοντας το ελληνικό Δημόσιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» επανήλθαν και ανέφεραν:

«Στη φυλακή βρίσκεται το πρώην στέλεχος και στενός συνεργάτης του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης με πρόταση για ισόβια από την εισαγγελέα. Και βεβαίως αυτό που όλοι περιμένουμε είναι και την απόφαση της δικαιοσύνης για την ποδοσφαιρική εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση δεν θα αργήσει, όσο κι αν προσπαθούν παράξενα κυκλώματα να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι δεν τα γνωρίζουμε. Τα πάντα γνωρίζουμε και θα επανέλθουμε λίαν συντόμως με νέα στοιχεία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης