Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε: «Αν είχαμε νικήσει θα ήταν μια επιτυχία, τώρα απλώς χάσαμε. Μετά από μια ήττα είναι πάρα πολύ εύκολο να κάνουμε κριτική. Είναι άδικο να ρίχνουμε ευθύνες σε συγκεκριμένους παίκτες. Κάποτε θα ερχόταν κι αυτή η στιγμή. Από τις ήττες μαθαίνεις πολλά περισσότερα από τη νίκη. Μετά από τρεις μήνες έχει αποδειχθεί ότι είμαστε ικανοί να νικήσουμε οποιονδήποτε, όμως αν δεν βγούμε στο γήπεδο όπως πρέπει τότε κινδυνεύουμε να χάσουμε. Κι αυτό συμπεριλαμβάνει και εμένα».

Ο Ισπανός προπονητής συνέχισε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν αναγνωρίζαμε τους εαυτούς μας. Πραγματικά ο αντίπαλος έπαιξε καλά στο διάστημα αυτό. Τους δωρίσαμε το σκορ και μπήκαμε με 0-2 στο β΄ μέρος απέναντι σε έναν αντίπαλο με τη δυναμική του Παναθηναϊκού. Το σίγουρο είναι ότι σε ένα παιχνίδι με σκορ 0-2 με δυο μεγάλες ομάδες, λίγες φορές θα μπορέσουμε να δούμε μια ομάδα με τη γενναιότητα που έπαιξε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Γι? αυτό νιώθω άσχημα. Γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσαμε να παίξουμε τόσο άσχημα στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μας κέρδισε στην αγωνιστική συμπεριφορά που επέδειξε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας σημείωσε: «Ήρθα εδώ με στόχο τα play off. Δεν καταφέραμε να ανεβούμε πολύ γιατί και οι ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά δεν κάνουν πολλά λάθη. Για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να υπάρχει και συνέχεια στα αποτελέσματα κι αυτό θα φανεί μετά την τελευταία αγωνιστική. Μου μένει ικανοποίηση για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά στο β΄ ημίχρονο, έστω κι αν δεν πήραν την ανταμοιβή που τους άξιζε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης