Στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καλείται η ΑΕΚ να βγάλει τα… σπασμένα του 0-0 με τον Ηρακλή.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον «γηραιό» τόνισε: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είμαστε δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου. Κανείς δεν πήρε αυτό που ήθελέ σ΄αυτήν την αγωνιστική από τις μεγάλες ομάδες. Οι αντίπαλοί μας αμύνονταν με 10 παίκτες, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά αυτό που μας έλειπε ήταν μια καλή πάσα, ένα καλό τελείωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελείωσε αυτό το ματς και τώρα κοιτάμε το επόμενο, που είναι ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκεί θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ό,τι χάσαμε σήμερα. Μας έλειψε η ποιότητα κοντά στην περιοχή. Κάποιος να πάρει το παιχνίδι πάνω του. Παίξαμε από τα πλάγια και με σέντρες με σκοπό να μας βοηθήσει ο Πέκχαρτ που είναι ψηλός, αλλά δυστυχώς δεν βοήθησε. Το ματς που ακολουθεί δεν χρειάζεται προπονητή!

Ο καθένας καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα. Ολοι θέλουν να παίξουν. Ισως να επηρεάστηκαν σήμερα από το άγχος, αλλά μετά το παιχνίδι πολλά μπορούμε να πούμε. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στα τελειώματα.

Σε κάθε ομάδα υπάρχουν οι ηγέτες. Σε εμάς έλειψαν οι Μάνταλος, Αλμέιδα. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν έπαιζε ο Μάνταλος, αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι σίγουρο. Μπορεί και να μην κερδίζαμε! Ολα αυτά είναι υποθετικά. Οσο πιο γρήγορα καταλάβουν όλοι ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, τόσο καλύτερο για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης