Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης έβαλε την υπογραφή του στη φιλική νίκη (1-0) της ΑΕΚ επί της Κορόνα, καθώς σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο σκόρερ της Ένωσης μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε:
«Το σημερινό παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο σε σχέση με το χθεσινό. Είχαμε και την κούραση απ’ τον αγώνα κόντρα στην Καρπάτι. Το μόνο που ήθελα, ήταν να πάνε καλά τα πράγματα. Δόξα τω Θεώ μπόρεσα και σκόραρα και κερδίσαμε τον αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται πως επέστρεψε «σπίτι» του, είπε: «Είναι αλήθεια πως ένιωσα σαν να έχω επιστρέψει σπίτι μου. Οι συμπαίκτες μου και η υπόλοιπη ομάδα με έκαναν να αισθανθώ πολύ άνετα. Οπότε πραγματικά νιώθω πως έχω γυρίσει στο σπίτι μου».

Σιμόες: Φόβοι για θλάση

Ο Αντρές Σιμόες αποχώρησε τραυματίας από το σημερινό φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κιέλτσε με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών να κάνουν λόγο για θλάση στον δεξιό προσαγωγό.

ο Πορτογάλος άσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα, με τους υπεύθυνους της ομάδας να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φόβοι για θλάση να επιστρέψει στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης