Μολονότι η ΑΕΚ ακόμη και με ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο Παναγιώτης Κονέ εξέφρασε την άποψη ότι η «Ένωση» θα πρέπει να παραταχθεί για τη νίκη στην έδρα της Αούστρια Βιέννης.

Για την ισοπαλία με τη Ριέκα:
«Παρουσιαστήκαμε λίγο νωθροί στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε πως η Ριέκα είναι ομάδα των εκτός έδρας αγώνων. Της αρέσει να αγωνίζεται με αντεπιθέσεις. Ωστόσο, η ΑΕΚ δείχνει πως έχει βάλει γερές βάσεις για να αποδείξει πως είναι μεγάλη ομάδα. Αν χάνουμε με 1-0 και όχι με 2-0, θα είναι πιο εύκολο να γυρνάμε τον αγώνα (σ.σ.: γέλια)».

Για το γεγονός πως σ’ ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε πίσω στο σκορ: «Μάλλον χρειαζόμαστε το σοκ του να είμαστε πίσω στο σκορ. Αυτή η ομάδα με το πάθος, τη θέληση και το ταλέντο έχει μεγάλο μέλλον μπροστά της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον επόμενο αγώνα με την Αούστρια: «Θα είναι μεγάλο λάθος, αν πάμε να παίξουμε για την ισοπαλία. Αν πάμε να παίξουμε για την ισοπαλία, θα χάσουμε. Αν παίξουμε για τη νίκη, σίγουρα θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση:
«Με βοήθησε το ιατρικό και το προπονητικό τιμ, όπως και οι συμπαίκτες μου. Δεν χρειάζομαι πλέον χρόνο. Ήμουν ξανά στην ΑΕΚ, γνωρίζω την ομάδα, συνάντησα γνώριμα πρόσωπα. Πλέον, πρέπει να βρω τα πατήματά μου και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Μου ξύπνησε μνήμες το σημερινό παιχνίδι και το γεμάτο ΟΑΚΑ. Γι’ αυτό θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης