Δηλώσεις στο γερμανικό περιοδικό «Κicker» έκανε ο Νίκος Λυμπερόπουλος εν όψει του αυριανού αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου, με τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης» να αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τους Βαυαρούς χωρίς φόβο ή άγχος.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης και όλα μπορούν να συμβούν. Οι παίκτες μας πρέπει να σέβονται τον μεγάλο μας αντίπαλο, αλλά όχι να έχουν άγχος» τόνισε αρχικά ο «Λύμπε», ο οποίος εν συνεχεία ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να ποντάρει στην κάμψη που έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα η Μπάγερν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θέλω να μιλάω για κρίση στην Μπάγερν. Απλώς υπήρξαν λίγα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Εμείς καλά θα κάνουμε να μην αναζητήσουμε την ευκαιρία μας απέναντι στην Μπάγερν σε καμία κρίση. Θα πρέπει να έχουμε υψηλή συγκέντρωση και ενέργεια για 90 λεπτά, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια τόσο σπουδαία ομάδα.

»Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και με λίγη τύχη, που μας έλειψε στα δύο πρώτα παιχνίδια μας στο Champions League, πιστεύω πως μπορούμε να αντιστρέψουμε ακόμη την κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης