Στον μεγάλο άτυχο της ΑΕΚ, τον Πέτρο Μάνταλο αφιέρωσε ο Μάρκο Λιβάγια τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έπαιξαν με καρδιά απέναντι στον δικέφαλο του Βορρά.

«Συμβαίνουν αυτά στους αγώνες, στεναχωρηθήκαμε που στην αρχή παίζαμε με έναν παίκτη λιγότερο, παίξαμε όμως με την καρδιά μας και είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γκολ που πέτυχα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός σήμερα όμως πριν τον αγώνα αποφασίσαμε να αλλάξουμε την τακτική μας μετά από έναν ευρωπαϊκό αγώνα και αποφασίσαμε να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται», είπε αρχικά στη κάμερα της NOVΑ ο σκόρερ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίξαμε για τον Πέτρο, του αφιερώσαμε τη νίκη, ο Μάνταλος είναι ένας μεγάλος παίκτης και ελπίζουμε να αναρρώσει και να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα. Παίζω όπου θα μου πει ο προπονητής αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια προτιμώ να είμαι στη θέση του επιθετικού. Είμαστε αισιόδοξοι και ικανοποιημένοι για τη βαθμολογία, πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, να θέσουμε στόχους αντικειμενικούς και να μπορέσουμε να πάρουμε νίκες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης