Ο Ντμίτρο Τσιγκρίσνκι εμφανίστηκε χαρούμενος για το γεγονός ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με ομάδα από την πατρίδα του. Ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ μίλησε για τις μάχες με την Ντιναμό Κιέβου στην επόμενη φάση του Europa.

«Ακόμα και πριν την κλήρωση μιλώντας για τους πιθανούς αντιπάλους μας είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουμε την Ντιναμό. Τελικά έγινε και τώρα θα πρέπει να παίξουμε απέναντι τους. Είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα κλήρωση για όλους στην ομάδα αλλά εμένα διπλά ενδιαφέρουσα. Με μεγάλη χαρά θα έρθω στην Ουκρανία να παίξω στο Κίεβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ΑΕΚ η πρόκριση από τον όμιλο είναι ήδη μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Με όποιον λοιπόν και να κληρωνόμασταν μπορούμε να πούμε ότι αυτός θα ήταν το φαβορί. Απ’ όσο ξέρω η Ντιναμό φέτος έχει πολύ μεγάλες φιλοδοξίες. Μιλώντας με κάποιους γνωρίζω ότι στην ομάδα του Κιέβου σκέφτονται π μπορούν να επαναλάβουν το κατόρθωμα της Ντνιέπρ και να φτάσουν τον τελικό. Πάντως η όρεξη έρχεται τρώγοντας και πιστεύω ότι θα δώσουμε στη Ντιναμό μια πολύ σοβαρή πρόκληση-μάχη. Έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι το ματς και εδώ δεν υπάρχει διάλλειμα για το χειμώνα. Προς το παρόν είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στις εγχώριες υποχρεώσεις μας», είπε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης