Υπό το βλέμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό με την Μπριζ, για τα πλέι οφ του Europa League.

O διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, παραμονές του αγώνα με τους Βέλγους, βρέθηκε στα Σπάτα για να μιλήσει στους παίκτες ενόψει της ρεβάνς με τη Μπριζ, ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα είχε ταξιδέψει στο Βέλγιο, όπου παρακολούθησε διά ζώσης το πρώτο ματς των δύο ομάδων (έληξε ισόπαλο 0-0).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Τίγρης» δεν κρύβει το πάθος του για πρόκριση στους ομίλους και γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, η οποία είναι καθ’ όλα έτοιμη για το κρίσιμο ματς.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μετά το τέλος της προπόνησης ο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το εν λόγω παιχνίδι από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Μπάρκας και ο τιμωρημένος Λιβάγια.

Οι 20 εκλεκτοί του Ισπανού προπονητή για τον επαναληπτικό με την Μπριζ (21:00 Novasports 2) είναι οι εξής: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αλμέιδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης