Τη βεβαιότητά του ότι το αμέσως επόμενο διάστημα η κατάσταση που επικρατεί στην ΕΠΟ θα τελειώσει, εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνέντευξή του, τονίζοντας ότι αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμεί μόνο η ΑΕΚ, αλλά το σύνολο του υγιούς ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Όλοι οι υγιείς φίλαθλοι αλλά και οι υγιείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλουν ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Έχει ανάγκη το άθλημα την κάθαρση και πιστεύω ότι με τις σωστές κινήσεις που γίνονται αυτό θα έρθει σύντομα. Η σημερινή κατάσταση στην ΕΠΟ θα τελειώσει. Η Πολιτεία κάνει τα σωστά βήματα και θέλω να πιστεύω ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση και θα ολοκληρωθούν σύντομα. Αυτό δεν το θέλουμε μόνο εμείς, το θέλουν όλοι» τόνισε αρχικά στην εφημερίδα Δημοκρατία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, για την αλλαγή στην ΕΠΟ το αμέσως επόμενο διάστημα, πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, το ήθελε πάντα και θα κάνουμε τα πάντα για την ισονομία. Ο υπουργός και όλοι μας θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο και θέλω να πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε. Εκτιμώ ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν όσον αφορά την ΕΠΟ, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι και θα το καταλάβουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης