Μοράις: «Θέλω να κερδίζω παντού»

Μοράις: «Θέλω να κερδίζω παντού»
Τις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής της ΑΕΚ έκανε ο Ζοζέ Μοράις. Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία του με τον«Δικέφαλο», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει πάντα να κερδίζει.

«Γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν σύλλογο από τους πιο μεγάλους στην Ελλάδα, ότι έχει καταπληκτικούς οπαδούς και μεγάλη επιθυμία για επιτυχία. Από τη δεκαετία του ’90 δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα και είναι μεγάλο στόχος να ξαναγίνει πρωταθλητής.

Περιμένω λοιπόν να αρχίσω δουλειά και να μπω για τα καλά μέσα στην ομάδα. Οσα είδα απ’ έξω, μου προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις και ελπίζω αυτές οι εντυπώσεις να είναι σωστές. Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να πάρω ένα πρωτάθλημα και να κερδίσω όσο γίνεται περισσότερους αγώνες.

Θέλω να κερδίζω σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχω, διότι αυτή είναι η ανάγκη που έχω σαν προπονητής. Το βαθύτερο συναίσθημά μου είναι αυτό: να είμαι καλός σε ό,τι κάνω. Έτσι έμαθα στα χρόνια που δούλεψα με τον Μουρίνιο και αυτό θέλω να κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016, 21:29