Για ισορροπημένο παιχνίδι και φυσιολογικό αποτέλεσμα, έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Μοράις, μετά τη «λευκή» ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Εμείς δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος, αλλά από δικά μας λάθη. Σαν αποτέλεσμα η ισοπαλία μου φαίνεται κάτι νορμάλ με βάση αυτό που είδαμε μέσα στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίξαμε κοιτάζοντας στα μάτια τον αντίπαλο και ψάχνοντας το γκολ, ενώ ο Παναθηναϊκός χρησιμοποίησε την αντεπίθεση, γρήγορες επιθέσεις και κάποιους συνδυασμούς του Μπεργκ με τον Λέτο. Ήταν ένα ντέρμπι και πάντα ένα ντέρμπι είναι δύσκολο και για τις δυο ομάδες, οπότε είναι αποδεκτό το αποτέλεσμα»  ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός

Στην μοναδική ερώτηση, που αφορούσε στην χρησιμοποίηση του Αϊντάρεβιτς σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ως βασικός, ο Ζοσέ Μοράις απάντησε: «Θέλω να μιλήσω γενικά για την ομάδα. Η επιλογή των παικτών είναι για να είναι καλύτερη η ομάδα. Προσπαθούμε το καλύτερο για την ομάδα. Σε κάποια άλλα ματς θα υπάρξουν άλλες επιλογές. Καταλαβαίνω την ερώτηση αλλά μπορούμε αν θέλετε προσωπικά κάποια στιγμή να σας εξηγήσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης