Για όλους και για όλα μιλάει ο Τάσος Μπακασέτας στο επίσημο Match Programme της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή (19:30 Novasports). Ο διεθνής μεσοεπιθετικός που έχει ήδη αποκτήσει αρκετούς «πιστούς» στις τάξεις των οπαδών της Ενωσης, δήλωσε χαρούμενος που ανήκει στον δικέφαλο, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ευελπιστεί να καθιερωθεί στον ιστορικό σύλλογο.

«Γεγονός είναι ότι δεν περίμενα να συμβούν όλα τόσο γρήγορα! Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να παραδεχθώ ότι όλα έγιναν και όπως τα περίμενα, όπως ήθελα να συμβούν. Επέλεξα να πάω στην ΑΕΚ, ήθελα πολύ αυτή τη μεταγραφή και έγινε. Ηθελα να είμαι παρών από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, και αυτό έγινε. Ηθελα να καθιερωθώ στην ΑΕΚ και να αγωνιστώ με τη φανέλα της από τα πρώτα φιλικά και το κατάφερα. Για καθιέρωση βεβαίως ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω, είναι νωρίς και χρειάζεται πολύ δουλειά και χρόνος, αλλά όπως και να το κάνουμε είμαι σε πολύ καλό δρόμο. Ηθελα πολύ να πετύχω γρήγορα το πρώτο μου γκολ με την ΑΕΚ και το κατάφερα από το δεύτερο ματς. Ένα γκολ που το ήθελα πολύ, δεν το κρύβω, γιατί θα με βοηθήσει και από πλευράς ψυχολογίας. Μετά από όλα αυτά, πώς να μην είμαι χαρούμενος;»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ηξερα ότι έρχομαι σε μεγαλύτερη ομάδα με πολύ και φανατικό κόσμο που την ακολουθεί, άψογη οργάνωση, πολύ καλές εγκαταστάσεις… Αυτά ήταν τα αναμενόμενα, τα περίμενα και έτσι τα βρήκα. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα! Ολοι λένε ότι τα αποδυτήρια μίας μεγάλης ομάδας είναι δύσκολα, ότι πρέπει να προσέξεις, ότι οι σχέσεις είναι ιδιαίτερες. Αλλά εγώ βρήκα καταπληκτικά αποδυτήρια με πολύ καλά παιδιά που σε βάζουν αμέσως στο πνεύμα. Ισως το καλύτερο κλίμα αποδυτηρίων που έχω συναντήσει στη μέχρι σήμερα καριέρα μου. Πραγματικά υπέροχο, στο οποίο κυριαρχεί βεβαίως ο ανταγωνισμός, που είναι σκληρός, αλλά μιλάμε για υγιή ανταγωνισμό».

«Αυτό που εγώ πιστεύω, το δικό μου αίσθημα, το δικό μου ένστικτο λέει ότι η ομάδα έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι λογικό αυτό γιατί ενισχύθηκε μεσοεπιθετικά μέχρι και τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και είναι λογικό ότι ακόμα αναζητά κάποια πράγματα προκειμένου να βρει τη χημεία της, να βρει τα πατήματά της. Αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται ολοένα και καλύτερη. Χρειάζεται βεβαίως δουλειά και συνεχόμενη βελτίωση».

«Αυτό που με ικανοποιεί προς το παρόν είναι το να προσπαθώ να ανταποκρίνομαι σε αυτό που θέλει από εμένα ο προπονητής μου. Βρίσκομαι σε μία νέα ομάδα, σε μία μεγάλη ομάδα με υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις. Κάποιοι παίκτες μπορούν με το καλημέρα να βγάλουν αυτό που μπορούν, κάποιοι είναι λογικό να θέλουν λίγο χρόνο στο νέο τους περιβάλλον. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι ακόμα έχω προσαρμοστεί στο 100%. Το παλεύω, αλλά θέλω τον χρόνο μου και πιστεύω ότι μέσα από την προσπάθεια και την καθημερινή δουλειά θα μπορέσω να φτάσω εκεί που μπορώ, στο επίπεδο που θέλω από τον εαυτό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης