Θετική στο να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, με τη βεβαιότητα ότι η ίδια δεν έχει να κρύψει ή να φοβηθεί τίποτα, εμφανίστηκε η ΑΕΚ στο υπόμνημα που κατέθεσε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Η Ένωση κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι υπόμνημα 50 σελίδων, στο οποίο σύμφωνα με τους ανθρώπους της καταρρίπτει έναν προς έναν τους ισχυρισμούς του ΠΑΟΚ, απαντάει σε όσα ισχυρίζεται και με βάση βίντεο, αλλά και με βάση όλο το υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων και τονίζει ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να γίνει χρήση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, επισημαίνει ότι στη διάρκεια της διαδικασίας και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό έγιναν δεκτά όλα τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, χωρίς η ΑΕΚ να έχει το παραμικρό πρόβλημα και πως δεν νιώθει την ανάγκη να κρύψει τίποτα.

Μάλιστα, το αίτημα της ΑΕΚ, μέσω του υπομνήματος, όπως το θέλει και ο ΠΑΟΚ, είναι να κληθεί για πολλοστή φορά ο Κομίνης να καταθέσει και να διευκρινίσει: ποιος είναι ο λόγος διακοπής του αγώνα και αν ποτέ σφύριξε διατάσσοντας την επανέναρξη του αγώνα.

Από την πλευρά της η Ένωση επικαλείται ότι ο ένας και μοναδικός λόγος διακοπής του ντέρμπι ήταν «η είσοδος Σαββίδη με όπλο και συνοδεία μπράβων στον αγωνιστικό χώρο, η απειλητική κίνησή του προς τον διαιτητή, μαζί με την ευθεία απειλή από πλευράς Μίχελ, και η διπλή επίθεσή του προς τον πάγκο της ΑΕΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τονίζει, δε, ότι δεν γίνεται να μην είναι λόγος διακοπής αγώνα αυτό το γεγονός, που εξελίχθηκε σε ζωντανή μετάδοση μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών, όταν αποτέλεσε λόγο διακοπής ολόκληρου πρωταθλήματος με επίσημο έγγραφο και υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης που το αναφέρει ως λόγο σε απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, λόγο διαγραφής του ΠΑΟΚ από την ECA, γεγονός που καταδικάστηκε απερίφραστα εντός της χώρας από τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές UEFA-FIFA και που σε επίσημο έγγραφο της FIFA αποτελεί τον βασικό κίνδυνο απειλής με GREXIT του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης