Υπερωρίες δουλεύουν στην ΑΕΚ ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ Άλκης Καλιακμάνης και οι συνεργάτες του.

Στους ήδη υπάρχοντες παίκτες που αναγράφονται στο ιατρικό δελτίο εδώ και καιρό προστέθηκαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές μετά το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος έχει αιμάτωμα στον αριστερό αγκώνα και υποβάλλεται σε θεραπεία, όπως και ο Αντρέ Σιμόες, που αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο και αύριο θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Έλντερ Λόπες, ενώ ο Βίκτωρας Κλωναρίδης που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του ντέρμπι λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα υποβλήθηκε σε θεραπεία και έμεινε στο γυμναστήριο.

Εντός της ημέρας ο Μιχάλης Μπακάκης θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο για τον τραυματισμό του στη μύτη. Στο μεταξύ, τα ατομικά τους προγράμματα συνεχίζουν οι Τσιγκρίνσκι, Γιακουμάκης, Κονέ και Μπάρκας, ενώ σε πιο εντατικούς ρυθμούς μπαίνει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, καθώς οσονούπω συμπληρώνονται οι απαιτούμενοι έξι μήνες αποθεραπείας από τον σοβαρό τραυματισμό του (χιαστοί) και την εγχείρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν όψει του αγώνα με την Αούστρια Βιέννης (Πέμπτη, 22.05) στο ΟΑΚΑ η ανησυχία έχει να κάνει κυρίως με τους Λόπες, Σιμόες, καθώς ο Μάνταλος και ο Μπακάκης δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν κάτι τόσο σοβαρό που να εμποδίζει τη συμμετοχή τους. Ακολουθεί αμέσως μετά, όμως, ακόμα ένα πολύ δύσκολο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη και απόντα τον Ούρος Τσόσιτς από το κέντρο της άμυνας. Άρα, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος με πόσο μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν στην ΑΕΚ την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος (7/8 Οκτωβρίου) για να μπορέσει η ομάδα να πάρει μια ανάσα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης