Σε βαρύ και… ασήκωτο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχαν οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του Τζολέον Λέσκοτ μετά το θέμα που προέκυψε με τον Άγγλο αμυντικό, με το «διαζύγιο» των δύο πλευρών να είναι προ των πυλών.

Ο έμπειρος άσος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με τις συνθήκες της αποθεραπείας του και το θέμα βγήκε στον Τύπο, με τους ανθρώπους της «Ένωσης» να εξοργίζονται με αυτό το γεγονός, καλώντας εσπευσμένα την πλευρά του παίκτη για να συζητήσουν το εν λόγω ζήτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα μάλιστα με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, το ραντεβού των δύο πλευρών ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακό, καθώς κατά τη διάρκεια της συζήτησης η πλευρά του παίκτη φέρεται να μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τον σύλλογο και αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μηνά Λυσάνδρου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ φέρεται να τα… πήρε άσχημα και με έντονο ύφος τούς ξεκαθάρισε: «Αν δεν φύγετε στα επόμενα δέκα λεπτά, θα σας βγάλω εγώ έξω με τις κλοτσιές».

Κατόπιν τούτου οι δύο εκπρόσωποι φέρονται να μετακινήθηκαν σε άλλο όροφο των γραφείων, με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να προσπαθεί μάταια να πείσει τον Λυσάνδρου να συνεχιστούν οι επαφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Ένωσης» είχε επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ήταν απόλυτος για την κατάληξη του θέματος. Διότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε μια περισσότερο μετριοπαθή στάση, ωστόσο ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας έβραζε με τους εκπροσώπους του Λέσκοτ και είπε: «Αυτός πρέπει να τελειώσει σήμερα από την ΑΕΚ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης