Από τη Λεωφόρο η αγωνιστική δράση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας μεταφέρεται σήμερα στο «Καραϊσκάκη», όπου στις 19.30 (OTE SPORT 3) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία, με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Λεμονή, μετά την επερχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα και για το νταμπλ και να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης, εν όψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εφετινή σεζόν ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 3-0 στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος την ΑΕΚ, η οποία πριν από περίπου δύο μήνες είχε επικρατήσει με σκορ 1-0.

Την «ερυθρόλευκη» εστία αναμένεται να υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Καμπιάσο και ο Ρομαό, με τον Σεμπά και τον Μάριν στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Τσόρι, Ελιουνούσι, Μανθάτης, Μαρτίνς και Ρέτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αντίπερα όχθη η κάτοχος του τροπαίου ΑΕΚ πάει στο Φάληρο με αρχικό στόχο να μη δεχθεί γκολ νωρίς, προκειμένου να «αγχώσει» τον Ολυμπιακό, τον οποίο αναμένεται να χτυπήσει στην κόντρα.

Η «Ένωση» αναμένεται να παραταχθεί από τον Χιμένεθ σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, την ώρα που στην άμυνα θα έχουν πάρει θέση οι Γκάλο, Ντίντακ, Βράνιες και ένας από τους Τσιγκρίνσκι-Κολοβέτσιο.

Από εκεί και πέρα, οι Σιμόες, Γιόχανσον θα είναι στα χαφ, στα άκρα οι Χριστοδουλόπουλος και Βάργκας, ενώ πίσω από τον Αραούχο που θα είναι στην κορυφή θα βρίσκεται ο Μάνταλος.

Πάντως, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει έκπληξη στην εντεκάδα, ίσως με τον Πατίτο στη θέση του Βάργκας ή με τη συμμετοχή κάποιου εκ των Μπακασέτα ή Γαλανόπουλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης