Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους τρεις φορές μέσα σε 11 ημέρες, καθώς θα παίξουν δύο φορές στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας και ενδιάμεσα θα αναμετρηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα «six-pointer game» για τη Super League.

Το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων (19.30, Cosmote Sport 1) έχει άρωμα… κυπέλλου. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι δύο ομάδες θα παλέψουν για να αποσπάσουν ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει του αγώνα-ρεβάνς, που πρόκειται να διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι», που θα ψάξουν ένα γρήγορο γκολ, αναζητούν ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο της Super League, όπου έχασαν 3-2, ενώ είχαν καταφέρει να προηγηθούν 2-0. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν με οδηγό το περσινό 2-1 στο Φάληρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρθία αναμένεται να παρατάξει ένα επιθετικό σχήμα. Ο Προτό θα είναι στο τέρμα και οι Κούτρης, Σισέ, Ένγκελς και Φιγκέιρας θα συμπληρώσουν την τετράδα της άμυνας. Οι Ρομαό και Ζιλέ θα παίξουν στο κέντρο, ενώ οι Φορτούνης, Μιραλάς και Μάριν θα παραταχθούν πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Ανδρούτσος, Μποτία, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Χατζισαφί, Νικολάου, Σεμπά, Ταχτσίδης και Βρουσάι. Εκτός έμειναν οι Καρσελά, Μαρτίνς και Ιγκόρ.

Για την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ θα τοποθετήσει τον Μπάρκα στο τέρμα και τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες ή Λαμπρόπουλο και Γκάλο στην άμυνα. Ο Σιμόες θα παίξει στο κέντρο με παρτενέρ έναν εκ των Κονέ ή Γαλανόπουλου και οι Χριστοδουλόπουλος, Λιβάια, Λόπες ή Μπακασέτας θα τοποθετηθούν μπροστά τους. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αραούχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή βρίσκονται και οι: Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Μοράν, Μασούντ και Γιούσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης