Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του, μετά τη λευκή ισοπαλία (0-0) της ΑΕΚ στο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας παραδέχθηκε ότι η ομάδα του θέλει ακόμη δουλειά στο αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι, επισημαίνοντας όμως ότι αυτό δεν είναι κάτι που τον ανησυχεί.
«Δεν είδα πολλά διαφορετικά πράγματα σήμερα. Είδα προσπάθεια, αλλά δεν είδα αυτά που ήθελα. Ο αντίπαλος ήταν πολύ πιο φρέσκος από εμάς.
Σε αυτήν τη φάση όποιος είναι πιο ξεκούραστος έχει το πλεονέκτημα. Κάναμε αυτά που θέλαμε, δώσαμε χρόνο σε κάποιους παίκτες. Είχαμε κάποια προβλήματα, ελπίζω να μην είναι σοβαρά», είπε αρχικά στις δηλώσεις του στη Nova ο Εβρίτης τεχνικός και συνέχισε:
«Είναι πολύ νωρίς για εμάς αυτά τα ματς, δώσαμε πολύ έμφαση στη φυσική κατάσταση. Θα έρθει και η βελτίωση και στο τεχνικό και τακτικό κομμάτι, γιατί έχουμε καλούς παίκτες Θέλουμε πολύ δουλειά σε πράγματα όπως να πιέζουμε μπροστά, να καλύπτουμε πίσω.
Δεν ανησυχώ όμως. Αυτό βέβαια θέλει φρεσκάδα και καθαρό μυαλό. Δεν μένω στο ό,τι δεν σκοράραμε. Είχαμε φάσεις. Αλλά μας νοιάζει η λειτουργία σε αμυντικό και επιθετικό κομμάτι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης