Περνάει στην αντεπίθεση η ΑΕΚ για την «Αγια-Σοφιά»

Περνάει στην αντεπίθεση η ΑΕΚ για την «Αγια-Σοφιά»
Στην αντεπίθεση αναμένεται να περάσει η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με τα νέα εμπόδια που παρουσιάστηκαν αναφορικά με την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

Όπως έγινε γνωστό, την προσεχή Τετάρτη θα εκδικαστεί στο ΣτΕ η προσφυγή που έχει γίνει εναντίον της ΜΠΕ του έργου από δυο πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας.

Παράλληλα υπάρχει μια ακόμη προσφυγή που έχει γίνει στη Διεύθυνση Δασών, ενώ υπάρχει και η απόφαση του δικαστηρίου για ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης που αποφάσισε για το παραχωρητήριο.

Πάντως, τα παραπάνω δεν κάνουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ανησυχούν καθώς στο πρώτο μέτωπο, αυτό του ΣτΕ, θεωρείται απίθανο να δημιουργηθεί πρόβλημα μετά την πανηγυρική πρώτη δικαίωση στην ολομέλεια.

Επίσης, η προσφυγή στη Διεύθυνση Δασών μοιάζει απίθανο να προκαλέσει κίνδυνο, ενώ στη δικαστική διαμάχη με τα μέλη της Ερασιτεχνικής για το παραχωρητήριο ήδη υπάρχουν διεργασίες για απόλυτη νομική «οχύρωση» στην εκδίκαση της έφεσης.

Γενικά στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να απαντήσουν με συντονισμένες νομικές δράσεις, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να βρουν ποτέ συναίνεση από την πλευρά του Δήμου και συνειδητοποιώντας ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ οι «τρικλοποδιές» από τη δική του πλευρά και όχι μόνο.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017, 10:39