Στο 20λεπτο του αγώνα με τον Πανθρακικό, στο οποίο είδε «τη δική του ΑΕΚ» να παίζει ποδόσφαιρο στάθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ σε δηλώσεις του στη NOVA με αφορμή το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι πιο εύκολο να δουλεύουμε όταν οι παίκτες είναι χαρούμενοι. Ήταν μια εξαιρετική εβδομάδα και πρέπει να δείξουμε κάποια βελτίωση στις γραμμές κι αυτό μπορεί να γίνει σ’ αυτό το παιχνίδι. Φυσικά πάντα συνδυάζοντάς το με τη νίκη. Πρώτα θέλουμε τη νίκη και μετά να δείχνουμε βελτίωση.

Είναι πολύ σημαντικό για μας να εμφανιστούμε πιο οργανωμένοι. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να έχουμε οργάνωση στο γήπεδο. Έτσι μπορείς να ελέγξεις τον ρυθμό του αγώνα επιθετικά και αμυντικά. Κάποιες φορές η πολλή ελευθερία φέρνει …τρέλα. Θέλουμε να είμαστε μια οργανωμένη ομάδα».

Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Είδα τη δική μου ΑΕΚ για 20 λεπτά στο προηγούμενο ματς. Μου άρεσε, όταν βάλαμε πέντε παίκτες πίσω ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες υιοθέτησαν το σύστημα, κράτησαν την μπάλα και διατήρησαν τη νίκη ως το τέλος. Αυτά είναι στοιχεία που παίρνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα χρειαστούμε χρόνο, αλλά θα είμαι ικανοποιημένος αν από τα 20 λεπτά πάμε στα 45 και μετά στα 60 λεπτά πριν παίξουμε καλά σε όλο το ματς».

Για το σύστημα που θα επιλέξει την Κυριακή:
«Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε περισσότερο αυτό το σύστημα (4-3-3), αλλά θα προσπαθήσουμε να δούμε κατά τη διάρκεια των αγώνων ποιο είναι αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο. Οι παίκτες έχουν αυτοπεποίθηση κι αυτό είναι καλό και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Για τον Παναιτωλικό:
«Έκανε σπουδαίο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για να νικήσουν. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και οργανωμένοι γιατί θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης