Ένα όνομα που κάνει μεγάλο γκελ βρίσκεται στα… ραντάρ των δύο «δικεφάλων» του ελληνικού ποδοσφαιρου.

Ο Γουίλφριντ Μπονί, ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα και για τον οποίο η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε 25 εκατ. λίρες (κάτι λιγότερο από 30 εκατ. ευρώ) το 2015 στη Σουόνσι, προτάθηκε σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αυτό αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», επικαλούμενη πηγές μάνατζερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο 29χρονος φορ «κουβαλάει» πλούσιο βιογραφικό, έκανε το «μπαμ» προ τριών ετών και το ημερολογιακό έτος (όχι σε μια σεζόν) 2014 ήταν πρώτος σκόρερ στην Αγγλία με 18 τέρματα.
Ωστόσο, πλέον έχουν πέσει οι μετοχές του και έχει… πλασαριστεί σε αρκετές ομάδες. Μεταξύ αυτών είναι και οι δύο συγκεκριμένοι ελληνικοί σύλλογοι, όπως γράφει το sport-fm.gr.

Το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στα πάνω του, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει στην «Ένωση», που «καίγεται» πιο πολύ για απόκτηση φορ, διότι είναι πολύ πιθανό να μην διατηρήσει τον Σέρχιο Αραούχο (όχι ότι δεν τον θέλει) ή στον «δικέφαλο του Βορρά».

Πέραν των «πολιτών», ο Μπονί έχει αγωνιστεί σε άλλους σημαντικούς αγγλικούς, αλλά και γενικότερα ευρωπαϊκούς συλλόγους. Όπως οι Σπάρτα Πράγας, Φίτεσε (προτού πάει στο Νησί), Σουόνσι (με δύο θητείες) και Στόουκ Σίτι.

Το προηγούμενο καλοκαίρι επέστρεψε στους «κύκνους» έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ και έκανε 20 συμμετοχές (με 4 γκολ), αλλά δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα έπειτα από τον υποβιβασμό της στην Championship και έχει ανοίξει τις… κεραίες του ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης