Στη μάχη των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνεται απόψε η ΑΕΚ, η οποία θα φιλοξενηθεί από τη Βίντι (22.00 – Cosmote Sport 1).

Η Ένωση, που προέρχεται από τη σπουδαία πρόκριση εις βάρος της Σέλτικ και επιθυμεί διακαώς να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα προσπαθήσει στην πρώτη της μονομαχία με τους Ούγγρους, να βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση του πολυπόθητου εισιτηρίου.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Βίντι (πρώην Βιντεότον) στην πόλη Σέκεσφεχερβαρ, αλλά πραγματοποιηθεί στην Βουδαπέστη και το γήπεδο της Φερεντσβάρος «Groupama Arena», χωρητικότητας 23.968 θεατών, καθως αυτό πληροί τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει αγώνες Champions League.
Οι «κιτρινόμαυροι» ταξίδεψαν στην Ουγγαρία με τον Έλντερ Λόπες να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην οποία βρίσκεται και ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος αλλά και ο Κώστας Γαλανόπουλος, που εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής με την Σέλτικ.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Ερίκ Μοράν αλλά και οι τραυματίες Λούκας Μπογιέ, Ντίμιτρο Τσιγκρίνσκι, Χρήστος Αλμπάνης και Αστρίτ Αϊντάρεβιτς.
Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί στον αγώνα με τους Μπάρκα, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου, Μπακάκη, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μπακασέτα, Κλωναρίδη, Λιβάια, Μάνταλο, ενώ η πιθανότερη ενδεκάδα της Βίντι είναι η εξής: Κόβατσιτς, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Στοπίρα, Πάτκαι, Νικόλοφ, Νεγκό, Κόβατς (Χούστι), Λάζοβιτς, Μάρκο Σέποβιτς.


Τετάρτη 22/8

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

22.00 Γιούνγκ Μπόις – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (COSMOTE SPORT 3)

22.00 Βίντι – ΑΕΚ (COSMOTE SPORT 1)

22.00 Άγιαξ – Ντιναμό Κιέβου (COSMOTE SPORT 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Οι ρεβάνς θα γίνουν στις 28 Αυγούστου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης