Aνεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ αναδείχθηκε νικήτρια με 3-2 σκορ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή, που διεξήχθη την Πέμπτη στην Αγυιά.

Η καλή είδηση της βραδιάς πάντως για την ομάδα του Χιμένεθ ήταν η επιστροφή του Βασίλη Λαμπρόπουλου στα γήπεδα, έξι μήνες μετά τον τραυματισμό του, με τον Ισπανό να τον χρησιμοποιεί για 80 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε στο 29ο λεπτό με τον Ελευθεριάδη, αλλά η Ένωση ισοφάρισε στο 59΄ με τον Γκάλο και πήρε προβάδισμα με τον Κλωναρίδη στο 76΄. Ο Κυνηγόπουλος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 81΄, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κλωναρίδης σκόραρε ξανά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Γκίνο (36΄ Φουρλάνος), Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας (80΄ Ντούνης), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (80΄ Τσιβελεκίδης), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σιμόες (80΄ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (46΄ Βινίσιους), Κλωναρίδης, Πατίτο (57΄ Μπακάκης), Βλαχομήτρος (46΄ Λιβάια), Αραούχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης