Mόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας.

Ο παίκτης ανήκει στον ισπανικό σύλλογο ωστόσο η ιστοσελίδα «udlaspalmas.net» σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Αργεντινός θα καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο ροστερ της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση που αυτό το δημοσίευμα έχει δόση αλήθειας και όντως είναι στον… αέρα το μέλλον του βραχύσωμου άσου στη Λας Πάλμας τότε αυτόματα αυξάνονται οι πιθανότητες των ιθυνόντων της ΑΕΚ να πείσουν τους ανθρώπους των νησιωτών ώστε ο Αραούχο να αγωνιστεί και τη νέα σεζον με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

«Ο Αραούχο θα βρίσκεται στην έναρξη της προετοιμασίας της Λας Πάλμας στις 10 Ιουλίου, ωστόσο το μέλλον του βρίσκεται στον αέρα. Οι φήμες που συνδέουν τον Γκαμπιγκόλ ή τον Καγέρι με τη Λας Παλμας και η παρουσία στην ομάδα παικτών όμως ο Λιβάγια κάνουν ξεκάθαρο πως δεν έχουν όλοι θέση στο κλαμπ.

Είναι δεδομένο ότι ο Αραούχο φαίνεται αναγεννημένος αλλά μπορεί να είναι ο ποδοσφαιριστής που όλοι περιμένουν με τη φανέλα της Λας Πάλμας ή θα πετάξει μακριά από το κίτρινο κλαμπ; Οι επόμενες εβδομάδες είναι το κλειδί για να μάθουμε το μέλλον του» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της «udlaspalmas.net».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης