Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα τεθούν σε κυκλοφορία από την Παρασκευή 24 Μαρτίου, ενώ το ηλεκτρονικό εισιτήριο έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία.

Η «Ένωση» αποφάσισε να μην ισχύσουν τιμές ντέρμπι, έχοντας ως χαμηλότερη τιμή τα 5 ευρώ, ενώ πολλά κοστίζουν 10 και 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι βάσει του νέου αθλητικού νόμου για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση των εξής απαραίτητων στοιχείων ανά φίλαθλο:

• ταυτότητα ή διαβατήριο

• ονοματεπώνυμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• αριθμός ΑΜΚΑ (και των παιδιών για τα παιδικά εισιτήρια), με υποχρεωτική επίδειξη εγγράφου-σχετικής βεβαίωσης από αρμόδιο φορέα

Επίσης, έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (Κυριακή 02/04, 19:30) και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας (www.aekfc.gr) όλο το 24ωρο.

Η ηλεκτρονική πώληση αφορά μόνο τα κανονικά εισιτήρια (ενηλίκων), γίνεται μέσω internet με τη χρήση Η/Υ ή mobile συσκευών (tablet και smartphone κινητών) με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 18:00.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» την Παρασκευή 24/03, το Σάββατο 25/03 (την Κυριακή 26/03 θα παραμείνει κλειστό) και από Δευτέρα 27/03 έως και το Σάββατο 1/04 από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Κυριακή 02/04, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 16:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 1, 15, 17, 35 : 5€ (περιορισμένες θέσεις στη θύρα 15)
Θύρες 3, 21 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 7, 11, 13 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 9 : 25€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)
Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 40€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια.

Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά στους ευρωπαϊκούς αγώνες και στα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το ίντερνετ ή από τα εκδοτήρια τις ημέρες της προπώλησης, ενώ την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης