To χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε σήμερα καθως η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε κι επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γεωργιανός τεχνικός σε επικοινωνία που είχε με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στα Σπάτα, ενημερώθηκε για την απόφαση της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» να λύσει το συμβόλαιο που έχει μαζί του.

Άλλωστε ήταν κοινό μυστικό ότι η σημερινή επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ θα δρομολογούσε εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Το κύκνειο άσμα του Τιμούρ Κετσπάγια, για τον οποίο το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, ειδικά μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, αποτέλεσε το χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα, όπου η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-1 σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο Γεωργιανός τεχνικός δεν θα μείνει χωρίς δουλειά, καθώς η Ανόρθωση τον έχει στην κορυφή της λίστας της για να αντικαταστήσει στον πάγκο της τον Πούτσε.

Ο Κετσπάγια καθοδήγησε την ΑΕΚ σε 7 αγώνες με απολογισμό 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης