Το Διαιτητικό απέρριψε την έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ κατά της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί από την Επιτροπή Εφέσεων, για όσα συνέβησαν στο επεισοδιακό ντέρμπι της 11ης Μαρτίου με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αυτό σημαίνει ότι παραμένει η αφαίρεση τριών βαθμών (και δύο από την επόμενη περίοδο) από τον «δικέφαλο» του Βορρά, οριστικοποιώντας παράλληλα την ανάδειξη της ΑΕΚ σε πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2017-18.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελεσίδικη απόφαση που γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης δεν μπορεί προσβληθεί με κανέναν τρόπο και ως εκ τούτου εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες του ΠΑΟΚ για ανατροπή του σκηνικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε τιμωρηθεί με -3 από το φετινό πρωτάθλημα, με αφαίρεση δύο βαθμών από το επόμενο, ενώ παράλληλα του είχε επιβληθει ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τρεις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 63.000 ευρώ, την ώρα που ο συγκεκριμένος αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ της ΑΕΚ.

Κάπως έτσι, η ΑΕΚ μπορεί να κάνει απονομή και φιέστα στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα πάρει εορταστικό χαρακτήρα μία εβδομάδα πριν από τον τελικό κυπέλλου της 12ης Μαΐου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόφασης

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕΚ, τα εξής.

Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης