Το δικό του μερίδιο ευθύνης για την ήττα με 3-0 που γνώρισε η ΑΕΚ στην έδρα του Άγιαξ ανέλαβε ο Ούρος Τσόσιτς.
«Η ομάδα μπήκε καλά, ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και ο καθένας ήξερε καλά τι θα κάνει. Στο δεύτερο ημίχρονο φταίμε όλοι και πρώτος εγώ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν επιτρέπεται αυτό.
Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και μετά καταρρεύσαμε. Δεν είναι θέμα απογοήτευσης. Δεν πρέπει να χάνεις δευτερόλεπτο τη συγκέντρωσή σου απέναντι σε ομάδες σαν τον Άγιαξ. Έπρεπε να είχαμε διατηρήσει τη συγκέντρωσή μας, όλοι μαζί και πρώτος εγώ.
Ο Άγιαξ έπαιξε καλύτερα από μας. Δεν λέω πως θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη, αλλά ήταν ξεκάθαρα θέμα συγκέντρωσης», τόνισε αρχικά ο Σέρβος αμυντικός.

Ερωτηθείς αν αυτό το αποτέλεσμα θα επηρεάσει την ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Όχι, πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και πριν βλέπαμε τον Πανιώνιο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επηρεαστούμε. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια μπροστά μας».

Τέλος, αναφερόμενος στους περίπου 2.500 φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο Άμστερνταμ επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σε ένα τόσο μακρινό ταξίδι. Δεν σταμάτησαν λεπτό να μας στηρίζουν. Δυστυχώς δεν τους κάναμε χαρούμενους, αλλά θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης