Σε δηλώσεις του ο Ρόναλντ Βάργκας παραδέχτηκε ότι έχει δεχθεί πρόταση από την ΑΕΚ για ανανέωση της συνεργασίας τους που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, τονίζοντας πάντως ότι είναι λεπτό το ζήτημα.

«Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό θέμα. Η γραπτή πρόταση της ΑΕΚ εστάλη το Σάββατο στους μάνατζέρ μου. Εγώ ήμουν στο ξενοδοχείο με την ομάδα, οπότε δεν την έχω δει αναλυτικά. Πρόκειται για ένα προσωπικό ζήτημα και θα μιλήσουμε όταν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο» τόνισε ο άσος της «Ένωσης» στη «Live Sport» και μίλησε επίσης για τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (26/04, 19.00) κόντρα στον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των «κιτρινόμαυρων» στο Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχει ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει, λοιπόν, να προσέξουμε τα πάντα. Οφείλουμε να μπούμε με την ίδια θέληση και συγκέντρωση που μπήκαμε στο εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα, όπου τελικά τους κερδίσαμε, προκειμένου να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα που πήραμε στο πρώτο ματς» τόνισε.

Σε ό,τι αφορά στο «διπλό» της ΑΕΚ στη Λιβαδειά είπε: «Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό ήταν δύσκολος και περίπλοκος. Οι δύο ομάδες το ήθελαν για διαφορετικούς λόγους. Ευτυχώς, δόξα τω Θεώ, καταφέραμε και σκοράραμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη. Τώρα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος θέλουμε άλλο ένα τρίποντο για να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης