Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχολίασε το διαζύγιο με τον Γκουστάβο Πογέτ στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων γραφείων της ΑΕΚ. «Αύριο έχουμε ένα καθοριστικό παιχνίδι. Μας απασχολεί μόνο αυτό και δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Αναφορικά με τον Πογέτ όποιος βάζει πάνω από το κλαμπ τον εαυτό του δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε για τα γραφεία στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης», που πήρε το όνομά της από τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο.

«Καλώς ήρθατε στα καινούργια μας γραφεία, ελπίζω να σας αρέσουν. Μιλάμε για μια ΑΕΚ πλέον με έργα και όχι με λόγια, που υλοποιεί το σχέδιο το οποίο έχουμε καταρτίσει από το ξεκίνημα για να γίνει ο σύλλογος όπως τον θέλουμε όλοι. Είναι σημαντικό και για τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΠΑΕ να δουλεύουν σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον. Η ψυχολογία παίζει βασικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Όσοι εργάζονται για αυτό το κλαμπ προσπαθούν και εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους έχουμε σε καλή ψυχολογία. Αυτή η αίθουσα, αυτός ο όροφος θα ανήκει ουσιαστικά σε εσάς (σ.σ. τους δημοσιογράφους). Θέλω να έρχεστε εδώ όποτε θέλετε με την ομάδα της ΠΑΕ. Θέλω να πω ότι αυτή την αίθουσα θα την ονομάσουμε αίθουσα “Γιάννη Ξενάκη”. Είναι η ελάχιστη τιμή που μπορούμε να δώσουμε σε αυτό τον καλό φίλο, συνάδελφο σας. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο παρά να σας ευχηθώ καλές γιορτές και καλή Ανάσταση», ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με την «Αγια-Σοφιά», απάντησε: «Ας μην το ακουμπάμε αυτό το θέμα. Γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει. Είναι μια δύσκολη περίπτωση είμαστε όμως σε καλό δρόμο, είμαστε προς το τέλος. Αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Εκτιμώ ότι και σε αυτό το θέμα όλα βαίνουν σωστά. Ο υπουργός και όλοι μας θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο και θέλω να πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε. Εκτιμώ ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν όσον αφορά την ΕΠΟ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης