Συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito», στη διάρκεια της οποίας σχολίασε την εικόνα της Σεβίλλης στον τελικό Κυπέλλου, όπου συνετρίβη με 5-0 από την Μπαρτσελόνα, παραχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος για ακόμη μία φορά επισήμανε ότι θα ήταν δύσκολο να έλεγε «όχι» αν ερχόταν πρόταση από την ομάδα της καρδιάς του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Είμαι καλά, μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα. Η εικόνα της Σεβίλλης στον τελικό ήταν φτωχή και δεν υπήρχε σωστή συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο. Οι οπαδοί είναι πολύ θυμωμένοι και το καταλαβαίνω, χωρίς αμφιβολία, μετά από αυτό το 5-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα έπαιξε άσχημα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν φάνηκε καθόλου οργή από τους παίκτες.
Είμαι ένα άτομο που κινούμαι περισσότερο με την καρδιά παρά με το μυαλό. Συνεπώς υπάρχει αρκετό συναίσθημα σε όλο αυτό. Για μένα η Σεβίλλη είναι το σπίτι μου και φυσικά αν η Σεβίλλη με χρειάζεται, θα είμαι εκεί.

Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί έχουν λόγους που είναι θυμωμένοι. Ο κόσμος της Σεβίλλης βγάζει καθαρό συναίσθημα. Αν και δεν ήταν μια καλή χρονιά, αν και δεν υπήρχε κανονικότητα, είναι η ομάδα μας, είναι ο σύλλογος μας και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνη αυτή η σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης