Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ. Μετά την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 στη Ριέκα ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Κανείς δεν μας εγγυάται ότι θα τα καταφέρουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι πετύχαμε μεν μια σημαντική νίκη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με έναν αντίπαλο (σ.σ. Λαμία) που τα πηγαίνει πολύ καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι ευχαριστημένος. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είχαμε υψηλό ποσοστό κατοχής απέναντι σε αντίπαλο που θέλει να έχει τη μπάλα. Αξίζαμε τη νίκη. Πάντα, όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σήμερα ήθελα να δώσω περισσότερο χρόνο στον Αραούχο, αλλά περιμέναμε να δούμε τί θα γίνει με ένα πρόβλημα που είχαμε με τον Τσόσιτς. Τελικά άντεξε, ενώ ο Λιβάγια έκανε τεράστιο παιχνίδι.

Η ομάδα μου μπήκε για να παίξει το 100%. Δεν είναι ότι η Ριέκα δεν έπαιξε καλά. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο, η απόδοση μίας ομάδας υποχρεώνει την άλλη σε παθητικό ρόλο.

Έχω παίξει δύο φορές στους ομίλους του Champions League και έχω περάσει στους «8». Στη ζωή υπάρχουν στόχοι και πρέπει να τους ξεπερνάμε. Η Κροατία είναι πράγματι μια από τις αγαπημένες μου χώρες (σ.σ. ως προς τα θετικά αποτελέσματα). Όμως πρώτη είναι η Ισπανία και μετά η Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο Χιμένεθ περιέγραψε όλο το «στόρι» στη φάση του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ, που πέτυχε με απευθείας φάουλ ο Χριστοδουλόπουλος. Αρχικά έδωσε εντολή να το εκτελέσει ο Μπακασέτας, όμως άλλαξε γνώμη και εξήγησε το λόγο.

Έτσι είναι ο Λάζαρος, έτσι είναι η προσωπικότητά του. Είπα ότι πρέπει να το χτυπήσει ο Μπακασέτας κι εκείνη την ώρα με κοίταξε σα να μου έλεγε “Είσαι τρελός; Εγώ θα το χτυπήσω!”. Συμφώνησα και του είπα να το χτυπήσει με μυαλό, Γι’ αυτό και έκανα τη χαρακτηριστική κίνηση»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης