Να αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας ήττα (2-0) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League προσπαθούν άπαντες στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ.

Το αποτέλεσμα αυτό δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στην «ομάδα του στρατού», ωστόσο ο προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας την Τετάρτη στους παίκτες του, τους ζήτησε να δουλέψουν ακόμη πιο πολύ και πιο σκληρά, προκειμένου να πετύχει ο «Δικέφαλος» τους στόχους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια που κάνατε. Όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε» τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Χρειάζεται από εδώ και πέρα ακόμα περισσότερη δουλειά, για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Δεν είχαμε σωστή συμπεριφορά και αντίδραση στις στημένες φάσεις. Και αυτό το πληρώσαμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Έχουμε ακόμα ένα ματς με την ΤΣΣΚΑ, θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Eνοχλήσεις ο Γκάλο

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ροντρίγκο Γκάλο έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης (2/8) με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ θα υποβληθεί σε θεραπεία για δύο ημέρες και στη συνέχεια θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Επίσης, στη σημερινή προπόνηση, κατά την οποία όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ έκαναν αποθεραπεία, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Παρασκευή (19:30).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης