Συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ για την μαχητικότητα τους απέναντι στον Ολυμπιακό και τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες μοίρασε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ, τονιζοντας μεταξύ άλλων ότι  «…στο χέρι μας να πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία».

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή τη νίκη, που ήταν σημαντική. Είχατε συγκέντρωση και αγωνιστικότητα και δεν αφήσατε τον αντίπαλο να μας απειλήσει. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έγιναν κάποιες επιλογές στην ενδεκάδα λόγω του πλάνου που θέλαμε να βγει στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού μπήκαν και ο Λάζαρος με τον Βινίσιους για να δώσουν ενέργεια στα άκρα, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενοι (σ.σ. Πατίτο, Μπακασέτας) και βοήθησαν πολύ. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους γιατί πραγματικά όλοι σας κάνατε πολύ καλή δουλειά. Ξεκουραστήκατε δύο μέρες και τώρα επιστρέφουμε στις προπονήσεις.

Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά, προκειμένου να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε βελτιώσει τη βαθμολογική μας θέση, είμαστε στην πεντάδα, όμως είναι καθαρά στο χέρι μας να τη βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο, να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ένωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης