Ο Μανόλο Χιμένεθ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ζήτησε συγκέντρωση στα δύο ματς της Super League που απομένουν, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Πετύχαμε τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Κάναμε κάτι που είχε να συμβεί 24 χρόνια, είστε άξιοι γι’ αυτό που πετύχατε. Το πανηγυρίσατε με την ψυχή σας, εγώ το πανηγύρισα πιο πολύ απ’ όλους, όμως τώρα πρέπει τα πανηγύρια να σταματήσουν. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας. Πρέπει να πάλι να κοιτάμε το κάθε επόμενο παιχνίδι, όπως κάναμε όλη τη χρονιά και πετύχαμε όσα πετύχαμε», είπε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε, και τον τελικό στον οποίο πρέπει να κατακτήσουμε το κύπελλο. Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος θέλω από τη μια να δώσω και χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές που άξιζαν να έχουν παραπάνω μέχρι τώρα, αλλά δεν τον είχαν και από την άλλη πρέπει να επιδιώξω να βρίσκονται και σε ρυθμό οι παίκτες που θα παίξουν στον τελικό του κυπέλλου. Θα υπάρχουν όμως και απουσίες στα δύο επόμενα ματς. Πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στην άκρη και να συγκεντρωθούμε στα ματς».

Στην προπόνηση ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Ογκνιεν Βράνιες και Βίκτωρ Κλωναρίδης. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 9.30 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης