Ο Μανόλο Χιμένεθ, με αφορμή το γκολ του Κώστα Μανωλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα, παραχώρησε συνέντευξη στη «Marca», πλέκοντας το εγκώμιο του Έλληνα διεθνούς αμυντικού.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον στόπερ των «τζιαλορόσι» στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ, δεν δίστασε να τον παρομοιάσει με τον Σέρχιο Ράμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα ακατέργαστο διαμάντι με απίστευτες ικανότητες. Είχε δύναμη και ταχύτητα όσο λίγοι, αλλά δεν μπορούσε να κοντρολάρει τον εαυτό του» τόνισε αρχικά ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, ενώ εν συνεχεία πρόσθεσε πως «μου θύμιζε τον Σέρχιο Ράμος στην ακαδημία της Σεβίλλης κυρίως για τη δύναμή του».

Καταλήγοντας ο Χιμένεθ, ο οποίος ήταν ο προπονητής που πίστεψε στις δυνατότητες του Έλληνα στόπερ και τον καθιέρωσε στην ΑΕΚ, ανέφερε: «Επίσης, είναι γρήγορος όσο ο Βαράν. Τον βλέπω ότι έχει τη δυνατότητα να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου. Είχα προσπαθήσει να τον πάρω στη Σαραγόσα, αλλά δεν ήταν δυνατό να κλείσει η μεταγραφή του, ενώ επίσης είχα δώσει για αυτόν καλές συστάσεις και στη Σεβίλλη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης