Ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου, ενώ αναφέρθηκε και στις δυο επίμαχες φάσεις με τα γκολ που ακυρώθηκαν.

«Πιστεύω πως για να κατακτήσουμε τους στόχους, πρέπει να έχουμε την ίδια απόδοση και εκτός και εντός έδρας. Κάτι που δεν το κάναμε έως τώρα. Η ομάδα τους τελευταίους μήνες δεν κέρδιζε. Και μ’ αυτές τις ισοπαλίες δεν μπορούσαμε να προλάβουμε τους αντιπάλους, που βρισκόντουσαν μπροστά μας στον βαθμολογικό πίνακα», είπε αρχικά ο Ισπανός και ρωτήθηκε αν έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα η ομάδα δούλεψε πολύ για να κάνει το 1-0. Η αντίδραση μας, ήταν νορμάλ. Και ο Ατρόμητος έπαιξε δυνατά, μας έβαλε πίσω στην περιοχή μας και έψαχνε τους επιθετικούς του με μεγάλες μπαλιές μπροστά».

Για τα δυο γκολ που ακυρώθηκαν σημείωσε: «Είδα τις εικόνες. Στο γκολ που μας ακυρώθηκε είναι δυο μέτρα πίσω ο Μάνταλος. Και στο οφσάιντ του Ατρόμητου, ο ώμος του ποδοσφαιριστή είναι λίγο μπροστά. Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση στο γκολ που ακυρώνεται στον Ατρόμητο. Στο γκολ που ακυρώθηκε στην ΑΕΚ, ο βοηθός δεν βοήθησε τον διαιτητή. Και στην πρώτη περίπτωση ήταν λίγα εκατοστά και στην περίπτωση της ΑΕΚ κάποια μέτρα».

Για το αποτέλεσμα του ντέρμπι είπε: «Πρόθεση μου είναι να σέβομαι όλους τους αντιπάλους μας. Σήμερα κάναμε αυτό που είχαμε υποχρέωση να κάνουμε. Τώρα ο καθένας πρέπει να κοιτάζει το αποτέλεσμα του. Εμείς σήμερα καταφέραμε να κερδίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης