Για το μέλλον του στην ΑΕΚ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ, κάνοντας αναφορά στη σχέση που έχει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον κόσμο, καθιστώντας σαφές ότι δίνει στην ΑΕΚ τον πρώτο λόγο. «Η ΑΕΚ και ο Χιμένεθ έχουν μια ειλικρινή σχέση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε και την πρώτη περίοδο που ήμουν στην ομάδα και τώρα», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και προσέθεσε:

«Αγάπη και φροντίδα μου έχει δείξει και ο πρόεδρος και έχει την υπόσχεσή μου ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτώ με καμία άλλη ομάδα πριν μιλήσω με την ΑΕΚ. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να είμαι ούτε εγωιστής, ούτε να κάνω τους παίκτες μου να χάσουν τη συγκέντρωσή τους. Έχουμε μπροστά μας τον ημιτελικό του Κυπέλλου και ακόμη τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά, ο Χιμένεθ επεσήμανε: «Είναι ξεκάθαρο ότι παίξαμε με μια ομάδα η οποία δεν ήθελε να μας επιτρέψει να παίξουμε ποδόσφαιρο από το πρώτο λεπτό του αγώνα και περίμενε να κάνουμε κάποιο λάθος εμείς. Αν και δεν το καταλαβαίνω, το σέβομαι. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος λόγος που μία ομάδα που έχει υποβιβαστεί παίζει στο μισό γήπεδο».

Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας, λίγο μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πλατανιά και τη νίκη 1-0 των «κιτρινόμαυρων». Αποτέλεσμα που φέρνει την Ένωση έναν βαθμό μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Είναι φυσιολογικό να παίξει έτσι ο Πλατανιάς όταν μπαίνει μια ομάδα όπως η ΑΕΚ ή οι άλλες μεγάλες στο γήπεδό του. Εμείς σκοράραμε με τον Λάζαρο, χάσαμε ευκαιρίες για ένα πιο μεγάλο σκορ. Λίγο ο τερματοφύλακας του Πλατανιά και λίγο η αστοχία μας, έφεραν το τελικό αποτέλεσμα», είπε αναφορικά με το παιχνίδι ο Μπακασέτας που αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη Μπάμπη (σ.σ. ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού μεσοβδόμαδα και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τη μάχη του τίτλου, ο Μπακασέτας τόνισε: «Πιστέψαμε πραγματικά στο πρωτάθλημα μετά το Καραϊσκάκη, όμως το πιο δύσκολο παιχνίδι ήταν αυτό με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τρίπολη και θέλαμε τη νίκη. Αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν τα πιο σημαντικά για διαφορετικούς λόγους».

Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Αραούχο έστειλε μήνυμα στον… ΠΑΟΚ ενόψει του (πιθανού) τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στις δυο ομάδες: «Μετά από 24 χρόνια είμαστε σχεδόν πρωταθλητές, εγώ αισθάνομαι ήδη πρωταθλητής, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Λάρισα. Είμαστε έτοιμοι να περάσουμε και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και τον κλεμμένο τελικό που χάσαμε πέρυσι».

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, τέλος, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθειά του κι έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη: «Όταν δίνεις χώρο σε τόσο καλές ομάδες, σε μία-δύο φάσεις κάτι θα συμβεί. Φάγαμε ένα γκολ γιατί ήμασταν αρκετά ανοιχτοί στα μετόπισθεν. Πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για το γεγονός πως το πάλεψαν μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ για τη δική της εμφάνιση. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης