Ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε άδικο το γεγονός ότι η ομάδα του βρέθηκε να χάνει με 2-0, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στο πρώτο τέταρτο ο δικέφαλος θα μπορούσε να είχε πετύχει 4 ή 5 γκολ.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι αρκετά γέρος, έχω κάνει παρόμοιες νίκες και στο παρελθόν. Δεν ήταν δίκαιο να χάνουμε 2-0 στο πρώτο ημίχρονo. O αντίπαλος μας είχε κάνει λίγα πράγματα έως τότε. Στα πρώτα 15 λεπτά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει 4-5 γκολ», ανέφερε αρχικά στη NOVA o Iσπανός προπονητής.

Για το αν η είσοδος του Λιβάγια έπαιξε ρόλο, απάντησε: «Φυσικά και έπαιξε ρόλο η αλλαγή του Λιβάγια. Το έχω πει ξανά, δεν έχει σημασία πώς ξεκινάς αλλά πώς τελειώνεις το κάθε ματς. Δεν θα είχε την ίδια δύναμη αν έμπαινε από το πρώτο λεπτό. Τα πρώτα 20 λεπτά του Κλωναρίδη ήταν φανταστικά, θα μπορούσε η ΑΕΚ να είχε προηγηθεί 2-0 ή 3-0».

Όσο για το αν η σημερινή νίκη είναι δείγμα για τη συνέχεια, είπε: «Έχουμε ψυχή που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε και να χάσουμε από τον οποιοδήποτε αν δεν δείξουμε το 100%», ενώ συνέστησε υπομονή λέγοντας στα ελληνικά: «Περίμενε, περίμενε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης