Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνη στη Ριζούπολη. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 6’ με τον Μπεργκ, ενώ για τους γηπεδούχους το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 47’ ο Παντελιάδης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι με βασικούς του Καρέλη και Κουτρουμπή, οι οποίοι είχαν καλή απόδοση στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εντύπωση προκάλεσε η χρησιμοποίηση του Κοτσόλη, αντί του Στέφανου Καπίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις στο 3’ ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να σκοράρει με τον Πράνιτς να σουτάρει και τον Τζόρβα να αποκρούει με δυσκολία. Το 1-0 όμως δεν άργησε να έρθει. Στο 6’ ο Καρέλης έκανε το γέμισμα και ο Μπεργκ με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός είχε να επιδείξει δύο ακόμα καλές στιγμές. Στο 27′ με τον Αμπέιντ σούταρε άουτ, ενώ στο 39’ ο ίδιος παίκτης από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε τον Τζόρβα, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Λόρι Σάντσες πέρασε στο γήπεδο τον Παντελιάδη στη θέση του Διαμάντη. Η αλλαγή τον δικαίωσε καθώς δύο λεπτά μετά ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα σκόραρε. Μετά το κόρνερ, ο Κοτσόλης έκανε άστοχη έξοδο και ο Παντελιάδης με κεφαλιά ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε για την Ελαφρά Ταξιαρχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός είχε στο 56’ μία ευκαιρία με τον Μπεργκ να στέλνει τη μπάλα άουτ με το κεφάλι. Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που άγγιξε το 2-1, μετά από σέντρα του Αργυρόπουλου και κεφαλιά του Τσοκάνη από κοντινή απόσταση. Ο Κοτσόλης βρέθηκε στο σωστό σημείο και κατάφερε να αποκρούσει, διατηρώντας το 1-1.

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 1-1 (Nova 2)

Γκολ: 6′ Μπεργκ (Παναθηναϊκός), 47′ Παντελιάδης (Απόλλων)

Κίτρινες κάρτες: Πετρόπουλος, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Άλβαρεζ – Κουτρουμπής, Πράνιτς, Τριανταφυλλόπουλος

Κόκκινες κάρτες:

Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Κανακούδης, Δεληζήσης, Άλβαρεζ, Αργυρόπουλος, Καμαρά (20′ Τσοκάνης), Κόρμπος, Διαμάντης (46′ Παντελιάδης), Μίνγκας (86′ Τσιλιγκίρης), Φαρινόλα, Πετρόπουλος.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Μέντες, Πράνιτς, Λαγός (71′ Κλωναρίδης), Αμπεΐντ (64′ Ατζαγκούν), Μπεργκ, Καρέλης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης