Μ’ ένα πολύτιμο «διπλό» στις… αποσκευές του, το οποίο είναι το πρώτο στο φετινό πρωτάθλημα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τα Χανιά ο Πλατανιάς.

Η ομάδα του Παράσχου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, επικράτησε το Σάββατο με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, με τους γηπεδούχους πάντως να στέκονται άτυχοι, καθώς είχαν δύο δοκάρια σε προσπάθειες των Βάντερσον και Παπάζογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που έκρινε το ματς το πέτυχε ο Ενσικουλού στο 22ο λεπτό.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αφού… γλίτωσε το αυτογκόλ του Πριντέτα μόλις στο 3ο λεπτό (έδιωξε ο Ντεβέσα πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή), ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 22΄ με σουτ του Ενσικουλού και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο β΄ ημίχρονο, αλλά στάθηκαν άτυχοι, καθώς τα δοκάρια σταμάτησαν τους Καστιγέχος (49΄) και Παπάζογλου (54΄).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποβολή του Ντάσιου με δεύτερη κίτρινη στο 67΄ ανέκοψε το ρυθμό του Απόλλωνα και οι Χανιώτες κράτησαν το πολύτιμο 1-0 και πανηγύρισαν την πρώτη φετινή νίκη τους.

Κίτρινες:
Ντάσιος, Κοντοές – Πριντέτα, Στανισάβλιεβιτς, Στάμου, Πλιάτσικας

Κόκκινες:
Ντάσιος (67΄, 2η κίτρινη)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ακης Μάντζιος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας (57΄ Μενδρινός), Ντάσιος, Κονέ, Σιατραβάνης (82΄ Μάατσι), Αλμπάνης (58΄ Μάατσεν), Καστιγέχος, Μπιζιμίν, Βαλλιάνος, Παπάζογλου

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος):
Κοκκαλάς, Κρος (61΄ Στάμου), Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης (83΄ Πατράλης), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα (70΄ Δημούτσος), Μπούντνικ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης