Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα, σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ για την ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» σημείωσαν οι Μακ (27’), Κονέ (45’+1’ αυτ. Κονέ) και Πρίγιοβιτς (90’+2′). Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολή του Ναδάλες στο 84′.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ακόμα μία φορά μέσα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έδειξε από νωρίς το καλό του πρόσωπο και ανέλαβε από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 5ο λεπτό δημιουργήθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο Μακ έκανε το γύρισμα παράλληλα με την εστία, ο Πέλκας προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Τσουκαλάς έδιωξε πάνω στην γραμμή και στη συνέχεια ο Μπαρτολίνι απομάκρυνε σε κόρνερ.

Το 1-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 27′ ο Τσουκαλάς έκανε το λάθος, ο Πρίγιοβιτς έκλεψε την μπάλα και έκανε την κάθετη πάσα, με τον Μακ να προλαβαίνει την έξοδο του Χουάντερσον και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις «δικέφαλος» συνέχισε να πιέζει και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πέλκας εκτέλεσε το κόρνερ με τον Κονέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σημειώνοντας το 2-0!

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο μέρος. Στο 46ο λεπτό ο Μαουρίσιο έκανε ωραία κάθετη στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, αλλά ο Πέλκας δεν βρήκε τον στόχο απέναντι από τον Χουάντερσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Απόλλωνας απείλησε στο 56’, όταν ο Βαρέλα έκανε κακή εκτίμηση της φάσης, με την μπάλα να φτάνει στον Ναδάλες, ο οποίος έκανε το βολέ από τα όρια της περιοχής αλλά για κακή του τύχη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Πρίγιοβιτς στις καθυστερήσεις.



ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 3-0 (Novasports 2)

Γκολ: 27’ Μακ, 45’+1’ αυτ. Κονέ, 90’+2′ Πρίγιοβιτς

Κίτρινες κάρτες:
Λημνιός – Κοντοές, Ναδάλες

Κόκκινες κάρτες:
84’ Ναδάλες

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο (86′ Σακχόφ), Κάμπος (77’ Λημνιός), Πέλκας (81’ Ελ Καντουρί), Μακ, Πρίγιοβιτς.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος):
Χουάντερσον, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος (66’ Χουάρες), Κοντοές, Τσουκαλάς (74’ Μενδρινός), Κονέ, Ναδάλες, Ντεβέσα (80’ Αλίβοντιτς), Αλμπάνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης